Wat is het doel van Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard?

In 2015 is Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard opgericht, bij Notaris Koppelaar te Sliedrecht. De Stichting heeft als doel huisvesting te creëren voor mensen met een beperking in de Alblasserwaard en erop toe te zien dat de juiste zorg wordt geleverd. De doelgroep kan ook een beroep doen op de Stichting om een ​​onafhankelijke PGB-beheerder in te schakelen als zij hun PGB-administratie niet zelfstandig kunnen voeren.

            

Wat wil Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard bereiken?

Om als Stichting de gestelde doelen te kunnen realiseren, is er ondersteuning nodig. In de vorm van financiële middelen, ondersteuning bij investeringen zoals huisvesting, maar ook hulp bij het organiseren van evenementen. Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard heeft een ANBI status gekregen en wil haar doel bereiken door middel van fondswerving, sponsoring en door het verkrijgen van subsidies. Dit alles om de doelgroep te ondersteunen en van een kleinschalige zorginstelling een ideale thuis te maken. Lees ook hoe u de Stichting zakelijk of particulier kunt steunen.

Wie besturen Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard?

De Stichting is opgericht in 2015 door Piet de Mik, Emiel Mostert en Kees Verhoef.

Het stichtingsbestuur bestaat momenteel uit Erik Bek (penningmeester), Ingrid Kraaijeveld (secretaris) en Piet de Mik (voorzitter).