Zorghuis Alblasserwaard biedt 24-uurs zorg en ondersteuning aan de bewoners. We creëren een huiselijke sfeer en zorgen voor een zinvolle dagbesteding. Ook ondernemen we regelmatig leuke activiteiten. Zorgondernemers Theo en Désirée wonen effectief samen met de bewoners in het Zorghuis. Zij worden ondersteund door een team van bevlogen professionals, die de bewoners een warm hart toedragen en graag een fijn thuis bieden. Voor de dagbesteding en extra activiteiten krijgen we daarnaast hulp van onze gepassioneerde vrijwilligers.

Maak kennis met ons betrokken zorgteam

 

 

 

 

 

Roy - Zorgondernemer
roy@zorghuisalblasserwaard.nl

"Geen dag is hier hetzelfde, vooral het contact met de bewoners en ouders maakt het werk uitdagend en leuk. Zien hoe onze bewoners zich verder blijven ontwikkelen geeft me veel voldoening. Na drie jaar in loondienst als zorgmanager in het zorghuis te hebben gewerkt ben ik miv 1 januari 2021 aan het management toegevoegd en ook als mede eigenaar en ga ik met hart en ziel aan de slag". 

 

 

 

 

 

 

Andrea – Begeleidster Wonen  
andrea@zorghuisalblasserwaard.nl

"Voor mij geldt dat het prachtig is om met deze bewoners te werken na eerdere jaren op invalbasis bij RIVAS Thuiszorg te hebben gewerkt. Tijdens elke dienst gebeurt er wel iets in het zorghuis waarbij ik de bewoners iets kan leren waarmee verder kunnen in het dagelijks leven."

 

Arjen – Begeleider Wonen     
arjen@zorghuisalblasserwaard.nl

"Als vrijwilliger heb ik al eerder ervaring opgedaan in het zorghuis. Toen kwam ik erachter dat mijn passie echt bij de doelgroep van het zorghuis ligt. De dagelijkse omgang en vooral de persoonlijke band met de bewoners maakt het voor mij erg bijzonder om hier te werken."

 

 

 

 

 

 

Niels – Begeleider Slaapwacht Wonen
info@zorghuisalblasserwaard.nl

"Naast mijn baan in een grote instelling kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Zorghuis Alblasserwaard. Met kleinschaligheid ervaring opdoen in een klein maar gepassioneerd team kan mijn keuze in de toekomst zeker bepalen."

 

Nikki – Woonbegeleidster
nikki@zorghuisalblasserwaard.nl

Diana – Woonbegeleidster
diana@zorghuisalblasserwaard.nl

Sander - Teamleider
sander@zorghuisalblasserwaard.nl