Pizza Traktatie van Piet en Dicky

14 Mei 2020

Afgelopen zaterdag d.d. 9 mei zijn we blij verrast in het Zorghuis. Piet en Dicky (ouders van Werner) hebben ons getrakteerd op heerlijke pizza’s!

Wat hebben we genoten. Namens alle bewoners en begeleiding willen we Piet en Dicky ontzettend bedanken voor deze overheerlijke traktatie.

 

 


Spek en Bonen thuis bij Zorghuis Alblasserwaard

13 April 2020

Zondag 12 april (1e paasdag) heeft Zorghuis Alblasserwaard kunnen genieten van Spek en Bonen bij u thuis. Het was een ware belevenis om het eten geleverd te krijgen uit een echte foodtruck. We willen Spek en Bonen dan ook hartelijk bedanken voor het heerlijke eten.

Klik hier voor de foto's


Jan Pak De Leuning speelt voor het zorghuis

13 April 2020

Afgelopen Zaterdag 11 april is Zorghuis Alblasserwaard blij verrast met een belangeloos optreden van Jan Pak De Leuning. Het heerlijke weer en de verschillende nummers zorgden voor een gezellige sfeer. Namens Zorghuis Alblasserwaard willen we Jan Pak De Leuning van harte bedanken voor deze leuke dag, we hebben genoten.

Klik hier voor de foto's


Arjen en Roy's QUIZ avond

9 April 2020

Arjen en Roy hebben afgelopen week (8 april 2020) na het grote succes op de bewonersvakantie een nieuwe quiz gehouden. De quiz had 50 diverse vragen met 3 verschillende teams, dus voor iedereen zat er een vraag bij die hij of zij wel wist. Er zat veel humor in de quiz. Met andere woorden was het een gezellige quiz avond. Bedankt voor het organiseren Arjen en Roy!

Klik hier voor de foto's van de quiz avond


Zorghuis Alblasserwaard in de watten gelegd

2 April 2020

Het Zorghuis Alblasserwaard is in deze bijzondere coronavirus periode enorm in de watten gelegd. Er werd door ouders en betrokkenen allerlei mooie bloemen, lekkernijen, kaarten en zelfs een taart en een buffet geschonken. Het zorgteam en de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard zijn hier ontzettend dankbaar voor.

Klik hier voor de foto's van deze geschenken

 

 


Uitje naar Kamp Westerbork

6 Maart 2020

Maandag 2 maart zijn er een aantal begeleiders en bewoners naar Kamp Westerbork in Drenthe geweest. Na een lange rit met de bus van het Zorghuis Alblasserwaard was het een interassant en bijzonder uitje. Namens de begeleiders en bewoners bedankt voor het organiseren van dit uitje.

Klik hier voor de foto's


Quizavondje

20 Februari 2020

Dinsdagavond 18 Februari is er onaangekondigd een quizavondje georganiseerd voor de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard. Er waren deze keer geen prijzen te winnen want het was vooral voor de gezelligheid. Op die avond werden ongeveer 50 vragen gesteld van verschillende categorieën zoals Algemeen, Muziek, Eten en Drinken en Technisch.


Optreden van Ali B

13 Februari 2020

Zaterdagavond 8 Februari hebben bewoner Michel en begeleidster Patricia het optreden van Ali B in De Willem in Papendrecht mogen bijwonen. Het was een fantastisch optreden waarin hij veel grappen en grollen maakte over zichzelf en over het TV programma The Voice of Holland. Een avondje culturen valt ook bij Zorghuis Alblasserwaard onder de zorg.


Nieuwsbrief van Januari/Februari/Maart 2020

Februari 2020

Klik hier voor de nieuwsbrief


Grote Donatie Project Dakterras

30 Januari 2020

Molenaarsgraaf - Donderdagavond 30 Januari 2020 werd Zorghuis Alblasserwaard compleet verrast met de ontvangst van een cheque van €3000,- van Stichting Kringloopcentrum Graafstroom. Deze stichting is een organisatie die zich inzet voor het goede doel. Uit de netto opbrengst van deze Kringloopwinkel in de Alblasserwaard wordt driemaal per jaar geld beschikbaar gesteld voor diverse organisaties en/of projecten. Deze keer heeft de stichting het enorme bedrag van €3000,- geschonken voor het nieuwe dakterras project. Hierdoor zal de thermometer nog meer gaan stijgen, maar we zijn er nog niet. Zie de homepage op onze site voor een donatie. Het bestuur van de Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard en alle bewoners alsmede het zorgteam van Zorghuis Alblasserwaard willen de kringloop winkel in Goudriaan hiervoor hartelijk bedanken.

Klik hier voor de foto's


Oud Hollandse Spelletjes Avond

24 Januari 2020

Afgelopen Dinsdag hebben Patricia en David weer een geslaagd spelavondje georganiseerd. Deze maand was het spel thema "oud hollandse spelletjes". Zo was er onder andere ei lopen, koek happen, ring gooien en ezeltje prikje te doen voor de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard. Bedankt voor het organiseren Patricia en David. De volgende spelavond word in Februari gehouden, preciese datum is nog onbekend.

Bekijk Foto's


Richard verrast Louterbloemen

15 Januari 2020

Richard, trouwe vrijwilliger bij Dierenzorgcentrum Louterbloemen verraste de beheerder Mirjam Addiks deze week met dit portret van Pepper als dierbare herinnering. Pepper was de bijzondere verstandige en aristocratische Greyhound van Mirjam Addiks. Pepper heeft talloze asielhonden geholpen door haar gedrag en hulp naar asielhonden met gedragsproblemen. Richard heeft elke dinsdag op dagbesteding voor Pepper en Mirjam Addiks aan het kunstwerk gewerkt. Bijzonder knap en mooi gedaan Richard.

Een bijzonder kado.