Pizza Traktatie van Piet en Dicky

14 Mei 2020

Afgelopen zaterdag d.d. 9 mei zijn we blij verrast in het Zorghuis. Piet en Dicky (ouders van Werner) hebben ons getrakteerd op heerlijke pizza’s!

Wat hebben we genoten. Namens alle bewoners en begeleiding willen we Piet en Dicky ontzettend bedanken voor deze overheerlijke traktatie.

 

 


Spek en Bonen thuis bij Zorghuis Alblasserwaard

13 April 2020

Zondag 12 april (1e paasdag) heeft Zorghuis Alblasserwaard kunnen genieten van Spek en Bonen bij u thuis. Het was een ware belevenis om het eten geleverd te krijgen uit een echte foodtruck. We willen Spek en Bonen dan ook hartelijk bedanken voor het heerlijke eten.

Klik hier voor de foto's


Jan Pak De Leuning speelt voor het zorghuis

13 April 2020

Afgelopen Zaterdag 11 april is Zorghuis Alblasserwaard blij verrast met een belangeloos optreden van Jan Pak De Leuning. Het heerlijke weer en de verschillende nummers zorgden voor een gezellige sfeer. Namens Zorghuis Alblasserwaard willen we Jan Pak De Leuning van harte bedanken voor deze leuke dag, we hebben genoten.

Klik hier voor de foto's


Arjen en Roy's QUIZ avond

9 April 2020

Arjen en Roy hebben afgelopen week (8 april 2020) na het grote succes op de bewonersvakantie een nieuwe quiz gehouden. De quiz had 50 diverse vragen met 3 verschillende teams, dus voor iedereen zat er een vraag bij die hij of zij wel wist. Er zat veel humor in de quiz. Met andere woorden was het een gezellige quiz avond. Bedankt voor het organiseren Arjen en Roy!

Klik hier voor de foto's van de quiz avond


Zorghuis Alblasserwaard in de watten gelegd

2 April 2020

Het Zorghuis Alblasserwaard is in deze bijzondere coronavirus periode enorm in de watten gelegd. Er werd door ouders en betrokkenen allerlei mooie bloemen, lekkernijen, kaarten en zelfs een taart en een buffet geschonken. Het zorgteam en de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard zijn hier ontzettend dankbaar voor.

Klik hier voor de foto's van deze geschenken