Quizavondje

20 Februari 2020

Dinsdagavond 18 Februari is er onaangekondigd een quizavondje georganiseerd voor de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard. Er waren deze keer geen prijzen te winnen want het was vooral voor de gezelligheid. Op die avond werden ongeveer 50 vragen gesteld van verschillende categorieën zoals Algemeen, Muziek, Eten en Drinken en Technisch.


Optreden van Ali B

13 Februari 2020

Zaterdagavond 8 Februari hebben bewoner Michel en begeleidster Patricia het optreden van Ali B in De Willem in Papendrecht mogen bijwonen. Het was een fantastisch optreden waarin hij veel grappen en grollen maakte over zichzelf en over het TV programma The Voice of Holland. Een avondje culturen valt ook bij Zorghuis Alblasserwaard onder de zorg.


Nieuwsbrief van Januari/Februari/Maart 2020

Februari 2020

Klik hier voor de nieuwsbrief


Grote Donatie Project Dakterras

30 Januari 2020

Molenaarsgraaf - Donderdagavond 30 Januari 2020 werd Zorghuis Alblasserwaard compleet verrast met de ontvangst van een cheque van €3000,- van Stichting Kringloopcentrum Graafstroom. Deze stichting is een organisatie die zich inzet voor het goede doel. Uit de netto opbrengst van deze Kringloopwinkel in de Alblasserwaard wordt driemaal per jaar geld beschikbaar gesteld voor diverse organisaties en/of projecten. Deze keer heeft de stichting het enorme bedrag van €3000,- geschonken voor het nieuwe dakterras project. Hierdoor zal de thermometer nog meer gaan stijgen, maar we zijn er nog niet. Zie de homepage op onze site voor een donatie. Het bestuur van de Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard en alle bewoners alsmede het zorgteam van Zorghuis Alblasserwaard willen de kringloop winkel in Goudriaan hiervoor hartelijk bedanken.

Klik hier voor de foto's


Oud Hollandse Spelletjes Avond

24 Januari 2020

Afgelopen Dinsdag hebben Patricia en David weer een geslaagd spelavondje georganiseerd. Deze maand was het spel thema "oud hollandse spelletjes". Zo was er onder andere ei lopen, koek happen, ring gooien en ezeltje prikje te doen voor de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard. Bedankt voor het organiseren Patricia en David. De volgende spelavond word in Februari gehouden, preciese datum is nog onbekend.

Bekijk Foto's

Richard verrast Louterbloemen

15 Januari 2020

Richard, trouwe vrijwilliger bij Dierenzorgcentrum Louterbloemen verraste de beheerder Mirjam Addiks deze week met dit portret van Pepper als dierbare herinnering. Pepper was de bijzondere verstandige en aristocratische Greyhound van Mirjam Addiks. Pepper heeft talloze asielhonden geholpen door haar gedrag en hulp naar asielhonden met gedragsproblemen. Richard heeft elke dinsdag op dagbesteding voor Pepper en Mirjam Addiks aan het kunstwerk gewerkt. Bijzonder knap en mooi gedaan Richard.

Een bijzonder kado.