SINT BEZOEKT TIKKIE BIJZONDER

Zaterdag 13 november 2021 bezocht de Sint en zijn Pieten de dagbesteding in Lunchroom Tikkie Bijzonder. Bij de horecakanjers was het wel even schrikken maar op een later tijdstip zijn zij met zijn allen op de foto gegaan en was er dus volop plezier.

Bewonersvakantie 2020 was weer een feest

3 september 2020

Ook deze zomer zijn de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard weer op bewonersvakantie geweest in het mooie Rockanje. Alle bewoners hebben zich prima vermaakt met, fietsen en eten in de avond quizjes, optreden en natuurlijk gezelligheid met elkaar. Het weer was een dagje met wat heerlijk maar gelukkig was er een grote tent opgezet. Al met al was het weer een feest!

Klik hier om de foto's te bekijken van de bewonersvakantie van 2020


Interview met Richard op Radio Rijnmond

28 augustus 2020

Bewoner Richard heeft woensdag 26 augustus een interview gehad over zijn dagbesteding bij dierenzorgcentrum Louterbloemen op Radio Rijnmond

Klik hier om het interview op Radio Rijnmond terug te luisteren


Verbouwing Lunchroom Tikkie Bijzonder

27 augustus 2020

De verbouwing van Lunchroom Tikkie Bijzonder verloopt erg naar wens.

Bekijk op onze website www.tikkie-bijzonder.nl de foto's van de verbouwing.

Voor meer informatie mbt Lunchroom Tikkie Bijzonder kunt u mailen naar het e-mailadres info@tikkie-bijzonder.nl

 


Pizza Traktatie van Piet en Dicky

14 mei 2020

Afgelopen dd 9 mei zijn we blij zaterdag in het Zorghuis. Piet en Dicky (ouders van Werner) hebben ons getrakteerd op heerlijke pizza's!

Wat hebben we genoten. Namen alle bewoners en begeleiding willen we Piet en Dicky enorm dankbaar voor deze overheerlijke traktatie.

 

 


Spek en Bonen thuis bij Zorghuis Alblasserwaard

13 april 2020

Zondag 12 april (1e paasdag) heeft Zorghuis Alblasserwaard kunnen genieten van Spek en Bonen bij u thuis. Het was een ware belevenis om het eten geleverd te krijgen uit een echte foodtruck. We willen Spek en Bonen dan ook hartelijk bedanken voor het heerlijke eten.

Klik hier voor de foto's


Jan Pak De Leuning speelt voor het zorghuis

13 april 2020

Afgelopen zaterdag 11 april is Zorghuis Alblasserwaard blij verrast met een belangeloos optreden van Jan Pak De Leuning. Het heerlijke weer en de verschillende nummers zorgden voor een gezellige sfeer. Namens Zorghuis Alblasserwaard willen we Jan Pak De Leuning van harte bedanken voor deze leuke dag, we hebben genoten.

Klik hier voor de foto's


Arjen en Roy's QUIZ avond

9 april 2020

Arjen en Roy hebben afgelopen week (8 april 2020) na het grote succes op de bewonersvakantie een nieuwe quiz gehouden. De quiz had 50 verschillende vragen met 3 verschillende teams, dus voor iedereen zat er een vraag bij die hij of zij wel wist. Er zat veel humor in de quiz. Met andere woorden was het een gezellige quizavond. Bedankt voor het organiseren Arjen en Roy!

Klik hier voor de foto's van de quizavond


Zorghuis Alblasserwaard in de watten gelegd

2 april 2020

Het Zorghuis Alblasserwaard is in deze bijzondere periode van het coronavirus enorm in de watten gelegd. Er werden door ouders en mooie bloemen, lekkernijen, kaarten en zelfs een taart en een buffet. Het zorgteam en de bewoners van het Zorghuis Alblasserwaard zijn hier enorm dankbaar voor.

Klik hier voor de foto's van deze geschenken