Voor wie?

Wij bieden individuele aandacht, creatieve ontwikkeling en  begeleiding op maat,  aan mensen met een beperking. Wij werken niet alleen maar met kralen maar ook met hout en andere materialen. Ook zijn er mogelijkheden voor portretschilderen. Er wordt gewerkt met mensen met een lichte lichamelijke en/of verstandelijke beperking met een WMO-WLZ CIZ indicatie en bij vragen kunnen wij u adviseren. Ook eenzame  mensen zijn van harte welkom en kunnen er op een speelse wijze sociale contacten worden aangegaan.

Door wie en wanneer en waar?

Het is een kleinschalige dagbesteding van Zorghuis Alblasserwaard die de dagbesteding op de dinsdag, woensdag en donderdag op de gezellige locatie Lunchroom Tikkie Bijzonder aan het Merwedeplein op de Kerkbuurt mogelijk maakt. Wij vinden het belangrijk dat mensen de aandacht krijgen waar ze recht op hebben en wij kunnen ervoor zorgen dat ze zich veilig voelen. 

Wij bieden dus  individuele aandacht, veiligheid, (zelf) vertrouwen, begeleiding op maat, kleinschalig en maximaal 10 personen, creatieve ontwikkeling en vooral veel gezelligheid.

                                                              

                                                                 LUNCHROOM TIKKIE BIJZONDER

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons en wordt uw telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld of u stuurt een e-mail naar: info@zorghuisalblasserwaard.nl