Waarom is uw steun zo welkom?

Van kleine zorginstellingen doen alle zorgondernemers er alles aan om hun droom na te jagen. De bewoners een optimale woonsituatie, huiselijkheid en warme zorg bieden staat voorop. Daarnaast vinden wij als Stichting het belangrijk dat meedoen aan de maatschappij en de kans krijgen te genieten van het leven. Wij organiseren leuke activiteiten en vrijwilligers om mee te gaan. Uw financiële steun is meer dan welkom, deze bijzondere activiteiten niet vanuit hun zorgbudget kunnen worden betaald. Dankzij uw donatie, schenking van zakelijk sponsorbedrag kunnen zij:

  • Genieten van een bezoek aan het park van een terrasje
  • De omgeving ontdekken tijdens een georganiseerde formule
  • Een uitje naar de bioscoop
  • Samen relaxen en lol maken tijdens een bewonersvakantie
  • Een serre creëren op het dakterras, voor extra buitenruimte (zie projecten)

Doneren van schenken aan Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard

Wilt u Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard blijvend steunen bij haar activiteiten? Dan kunt u zich aanmelden als donateur. Ook een schenking is van harte welkom. Natuurlijk kiest u zelf een passend bedrag. Ook is het fiscaal aantrekkelijk om een ​​bedrag aan ons te schenken. U kunt dit eenmalig of periodiek doen.

Steun Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard zakelijk

Bent u als organisatie bezig met maatschappelijk betrokken ondernemen? Dan is ons Zorghuis een dankbaar doel om te steunen. Uiteraard kunt u een eenmalige zakelijke schenking doen, of ons langere tijd steunen. En heeft u al eens gedacht aan het meedoen aan een sportevenement, waarbij u sponsorgeld verzameld? Een leuke manier om uw medewerkers te betrekken bij een goed doel in uw regio.

Direct steunen/doneren

Iedere bijdrage is meer dan welkom bij Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard. U kunt direct zelf doneren of schenken via IBAN: NL 62 SNSB 0925 0695 15, t.n.v. Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard. 

Ook kunt u eenvoudig een bedrag naar keuze doneren via IDEAL* 

*Op dit moment is het niet mogelijk om via het keuzemenu te doneren, we zijn ermee bezig om dit op te lossen! U kunt wel direct doneren naar: NL62 SNSB 0925 0695 15 t.n.v. Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard.

Liever persoonlijk contact over de mogelijkheden om ons te steunen? Neem dan contact met ons op voor advies.

Doneer 5 euro

Doneer 10 euro

Doneer 20 euro

Doneer 50 euro

Doneer 100 euro