Waarom is uw steun zo welkom?

Als kleinschalige zorginstelling doen wij er alles aan om onze droom na te jagen. Onze bewoners een optimale woonsituatie, huiselijkheid en warme zorg bieden staat hierbij voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijke dat zij meedoen in de maatschappij en de kans krijgen echt te genieten van het leven. Wij organiseren graag leuke activiteiten en regelen vrijwilligers om mee te gaan. Uw financiële steun is meer dan welkom, aangezien deze bijzondere activiteiten niet vanuit het zorgbudget betaald mogen worden. Dankzij uw donatie, schenking of zakelijk sponsorbedrag kunnen wij:

  • Genieten van een bezoek aan het park of een terrasje
  • De omgeving ontdekken tijdens een georganiseerde boottocht
  • Een uitje naar de bioscoop organiseren
  • Samen relaxen en lol maken tijdens een vakantie
  • Een serre creëren op het dakterras, voor extra buitenruimte

Doneren of schenken aan Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard

Wilt u Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard blijvend steunen bij haar activiteiten? Dan kunt u zich aanmelden als donateur. Ook een eenmalige donatie is van harte welkom. Uiteraard kiest u zelf een passend bedrag.

Ook is het fiscaal aantrekkelijk om een bedrag aan ons te schenken. U kunt dit eenmalig of periodiek doen.

Steun Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard zakelijk

Bent u als organisatie bezig met maatschappelijk betrokken ondernemen? Dan is ons Zorghuis een dankbaar doel om te steunen. Uiteraard kunt u een eenmalige zakelijke schenking doen, of ons langere tijd steunen. En heeft u al eens gedacht aan het meedoen aan een sportevenement, waarbij u sponsorgeld verzameld? Een leuke manier om uw medewerkers te betrekken bij een goed doel in uw regio.

Direct steunen/doneren

Iedere bijdrage is meer dan welkom bij Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard. U kunt direct zelf doneren of schenken via IBAN: NL 62 SNSB 0925 0695 15, t.n.v. Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard.

Ook kunt u eenvoudig een bedrag naar keuze doneren via IDEAL.

Liever persoonlijk contact over de mogelijkheden om ons te steunen? Neem dan contact met ons op voor advies.

Donatie van ING bank voor het dakterras in 2017

Doneer 5 euro

Doneer 10 euro

Doneer 20 euro

Doneer 50 euro

Doneer 100 euro