Als Zorghuis kunnen we natuurlijk niet alles zelf. Daarom hebben wij een aantal partners, die ons op verschillende manieren ondersteunen.

Stichting Spits: sociale participatie in teamsport Sliedrecht

Doelstelling van deze stichting is: “Mensen met een beperking woonachtig binnen de gemeente Sliedrecht, kennis te laten maken met teamsport. Dit kunnen jongere of oudere mensen met een verstandelijke, als ook een fysieke beperking zijn. Daarnaast zal de stichting de nodige ondersteuning bieden om hun zelfredzaamheid zoveel mogelijk te laten behouden. Hen ondersteunen bij financiële, huishoudelijke en fysieke zaken ter bevordering van de zelfstandigheid. Dit vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid om hen ten volle mee te laten doen in de (sport) samenleving”.

Arie van den Herik, voorzitter Stichting Spits.

Kijk voor meer informatie op: 

Bano Zorgbadkamers

Voorkom burn-outs bij het zorgpersoneel en kies voor de badkamer hulpmiddelen van Bano Zorgbadkamers        

 • Ideale badkamers voor zorgorganisaties
 • Badkamer hulpmiddelen van uitmuntende kwaliteit
 • Verlicht de werkzaamheden en verbetert de werkomgeving van het zorgpersoneel
 • Ondanks zijn functionaliteit een prachtig design
 • Kostenbesparend
 • Vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde (privacy) en de kwaliteit van leven voor de gebruiker!
 • Hygiënische, ergonomisch en veilig
 • Elektrisch in hoogte verstelbare producten zoals een sta-op toilet en in hoogte verstelbare wastafel
 • Aanpasbaar voor iedere gebruiker 
 • Badkamer hulpmiddelen getest tot 500 kg belastbaarheid 
 • Ontwikkelt in samenwerking met Universiteit van Bergen (Noorwegen), ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en zorgbehoevenden.

Kijk voor meer informatie op:

IDEA Nederland - Advies- en ingenieursbureau met visie

Samen scoren op duurzaamheid, zo doen wij dat

Woningbouwverenigingen en vastgoedbezitters ervaren keer op keer de professionele insteek van IDEA Nederland. We leveren een totaalpakket van oplossingen om uw vastgoed te verbeteren/optimaliseren. U krijgt inzicht in energetische verbeteringen, binnenmilieu-optimalisatie, leefbaarheidsstudie en financiële inzichten. Daarbij krijgt u verschillende scenario’s

Alle voordelen voor particulieren direct verrekend.

Wanneer wij uw woning onder handen gaan nemen, zet IDEA ook altijd een subsidietraject in gang. Voor veel nieuwe duurzame toepassingen bestaan subsidies, stimuleringsregelingen en energie-bespaarleningen. Vele potjes op vele plekken en IDEA weet ze allemaal voor u te vinden, zodat alle voordelen direct verrekend kunnen worden. En u hoeft hier niets voor te doen, u gaat gewoon direct minder betalen!

Kijk voor meer informatie op: 

FITNESS 

Fitness is alles wat je doet om een betere conditie te krijgen. Heb je een goede conditie, dan zit je lekker in je vel en ga je vol energie door het leven. Een goede conditie kun je op verschillende manieren bereiken. Bijvoorbeeld door cardiotraining of krachttraining.

Met fitness werk je aan een fit en gezond lichaam. De eigentijdse toestellen bieden je diverse mogelijkheden voor krachttraining en conditieopbouw. Ook stellen we graag een persoonlijk fitnessplan met je op. 

De nieuwste fitnessapparatuur en deskundige instructeurs

Kijk voor meer informatie op: 

Zie ook de donatie bij Oud Nieuws