RTL Onvergetelijke Feestdagen op de stoep

SLIEDRECHT – De bewoners van Zorghuis Alblasserwaard zijn dinsdag 21 november 2017 enorm verrast. Om 11.00 uur kwam er een gele schoolbus voorrijden en stond er een grote doos op de stoep. Na opening kwam de echte Johnny de Mol met chauffeurspet op uit de doos. Johnny vertelde dat zij met de schoolbus op bezoek gaan bij Ouwehands dierenpark in Rhenen, met Johnny als chauffeur. De uitzending is zaterdag 9 december 2017 om 19.50 uur op RTL4.

Tijdens de rit naar Rhenen is aan Johnny een klein rompertje van Zorghuis Alblasserwaard overhandigd, omdat Johnny over 4 maanden vader wordt van een zoontje.(Foto Theo Leeuwestein / Zorghuis Alblasserwaard)

Ook zijn er televisie-opnamen gemaakt voor het RTL-programma Onvergetelijke Feestdagen, dat in december wordt uitgezonden. Wanneer is nog niet bekend. Naast een rompertje is aan Johnny de Mol als fan van voetbalclub Ajax een klein Ajax-shirt met broek uitgereikt. De bewoners hebben een prachtige dag gehad in het dierenpark en bedankten Johnny en zijn crew voor deze onvergetelijke dag.