Voor wie?

T.A.Z. is een kleinschalige dagbesteding die tot stand is gekomen door een samenwerking met Creative Coaching (Tineke & Anja en Zorghuis Alblasserwaard)

Wij bieden individuele aandacht, creatieve ontwikkeling en begeleiding op maat, aan mensen met een beperking.  Wij werken niet alleen maar met kralen maar ook met hout en andere materialen. Er wordt gewerkt met mensen met een lichte lichamelijke of verstandelijke beperking met een WMO of WLZ indicatie (of denken daarvoor in aanmerking te kunnen komen). Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren. Ook eenzame mensen zijn van harte welkom waardoor er op een speelse wijze sociale contacten kunnen worden aangegaan.

Door wie en wanneer en waar?

Het is dan ook de combinatie van Creative Coaching en Zorghuis Alblasserwaard die de dagbesteding op de dinsdag en vanaf 1 januari 2019 ook op de donderdag op de locatie Rivierdijk mogelijk maakt. Wij vinden het belangrijk dat mensen de aandacht krijgen waar ze recht op hebben en begeleid worden zodat zij zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. 

Wij bieden dus individuele aandacht, veiligheid, (zelf) vertrouwen, begeleiding op maat, kleinschalig en maximaal 10 personen,creatieve ontwikkeling en vooral veel gezelligheid.

Het dagbestedingsteam Tineke van Rosmalen en Anja Kroon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons en wordt uw telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld of u stuurt een email naar: dagbesteding@zorghuisalblasserwaard.nl