Extra buitenruimte, extra woonplezier

Een echt thuis bieden aan bewoners staat bij ons als Zorghuis hoog in het vaandel. Genieten van een spelletje aan de keukentafel, samen televisie kijken of een activiteit ondernemen horen daarbij. Hiervoor is onze locatie uitermate geschikt. Wij hebben echter geen tuin en zijn voor buitenactiviteiten dus altijd afhankelijk van de omgeving. Omdat we onze bewoners extra woonplezier gunnen willen we graag een mooie buitenruimte creëren in de vorm van een dakterras.

Oud dak wordt heerlijk dakterras

Waar een wil is, is een weg, dachten zorgondernemers Theo en Désirée van het Zorghuis. Waarom zouden we niet het oude dak op de bovenverdieping omtoveren tot een heerlijk dakterras? Niet alleen kunnen de bewoners hier genieten van het zonnetje, ook kunnen we er gezamenlijk barbecueën of een spelletje spelen. Net als in een normale thuissituatie.

Wat hebben we nodig om het te realiseren?

Het heeft nogal wat voeten in de aarde om het dakterras echt te kunnen realiseren. Ons streven is zodra er voldoende financiële middelen zijn de aannemer een startsein te kunnen geven, maar daarvoor komen we helaas nog te kort. Dankzij fondsenwerving door de Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard heeft het Zorghuis een klein deel van de benodigde kosten al mogen ontvangen. Alle steun is daarom ontzettend welkom.

Donatie's Dakterras

Deze thermometer geeft het bedrag aan van de donatie's tot en met heden voor het dakterras van Zorghuis Alblasserwaard. Op naar de €25.000 euro!

Gunt u onze bewoners een heerlijk, zonnig dakterras?

Neem dan contact met ons op. Wij overleggen graag met u op welke manier u ons kunt steunen.