Extra buitenruimte, extra woonplezier

Een echt thuis bieden aan bewoners staat bij het Zorghuis Alblasserwaard hoog in het vaandel. Genieten van een spelletje aan de keukentafel, samen televisie kijken of een activiteit ondernemen horen daarbij. Hiervoor is de huidige locatie uitermate geschikt. Zij hebben echter geen tuin en zijn voor buitenactiviteiten dus altijd afhankelijk van de omgeving. Omdat zij deze bewoners extra woonplezier gunnen willen wij graag een mooie buitenruimte creëren in de vorm van een dakterras.

Oud dak wordt heerlijk dakterras

Waar een wil is, is een weg, dachten zorgondernemers Theo en Désirée van het Zorghuis. Waarom zouden ze niet het oude dak op de bovenverdieping omtoveren tot een heerlijk dakterras? Niet alleen kunnen de bewoners hier genieten van het zonnetje, ook kunnen ze er gezamenlijk barbecueën of een spelletje spelen. Net als in een normale thuissituatie.

Wat hebben ze nodig om het te realiseren?

Het heeft nogal wat voeten in de aarde om het dakterras echt te kunnen realiseren. Het streven is zodra er voldoende financiële middelen zijn om de aannemer een startsein te kunnen geven, maar daarvoor is er helaas nog een tekort. Dankzij fondsenwerving door de Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard heeft de Stichting al een klein deel van de benodigde kosten mogen ontvangen. Echter er is nog steeds een tekort en daarom is alle steun meer dan welkom.

Donaties Dakterras

Deze thermometer geeft het bedrag aan van de donaties tot en met heden voor het dakterras voor de zorginstelling Zorghuis Alblasserwaard. Op naar de €25.000 euro!

Gunt u deze bewoners een heerlijk, zonnig dakterras?

Neem dan contact met ons op. Wij overleggen graag met u op welke manier u ons kunt steunen.