Zorghuis Alblasserwaard biedt 24-uurs zorg en ondersteuning aan de bewoners. We creëren een huiselijke sfeer en zorgen voor een prettige dagbesteding. Ook ondernemen we regelmatig leuke activiteiten. Zorgondernemers Theo en Désirée wonen daadwerkelijk samen met de bewoners in het Zorghuis. Zij worden ondersteund door een team van bevlogen professionals, die de bewoners een warm hart toedragen en graag een fijn thuis bieden. Voor de dagbesteding en extra activiteiten krijgen we daarnaast hulp van vrijwilligers.

Maak kennis met ons betrokken team

 

 

 

 

Roy - Zorgmanager
roy@zorghuisalblasserwaard.nl

"Na 7 jaar gewerkt te hebben bij een grote zorginstelling, merk ik dat het werken in een kleinschalige zorginstelling als dit Zorghuis echt mijn voorkeur heeft. Geen dag is hier hetzelfde, vooral het contact met de bewoners en ouders maakt mijn werk ontzettend leuk. Zien hoe onze bewoners zich verder blijven ontwikkelen geeft me veel voldoening."  

 

 

 

 

 

Patricia – Begeleidster Wonen  
patricia@zorghuisalblasserwaard.nl

"Het is echt mijn passie om in een kleine setting met deze bijzondere groep bewoners te mogen werken. Ik vind het fijn om de bewoners een familiegevoel te geven en het ze naar hun zin te maken."

 

 

 

 

 

Andrea – Begeleidster Wonen  
andrea@zorghuisalblasserwaard.nl

"Ook voor mij geld dat het prachtig is om met deze bewoners te kunnen werken na eerder jaren op invalbasis bij RIVAS Thuiszorg te hebben gewerkt. Tijdens iedere dienst gebeurt er wel iets dat het werk in het Zorghuis Alblasserwaard voor mij leuk en uitdagend maakt. Ik leer de bewoners graag iets waar ze mee verder kunnen in het dagelijks leven."

 

 

 

 

 

Arjen – Begeleider Wonen     
arjen@zorghuisalblasserwaard.nl

"Als vrijwilliger deed ik al ervaring op en kwam ik erachter dat mijn passie echt bij de doelgroep van het Zorghuis ligt. De dagelijkse omgang en vooral de persoonlijke band met de bewoners maakt het voor mij bijzonder om hier te werken."

 

 

 

 

 

Therese – Begeleidster Wonen   
therese@zorghuisalblasserwaard.nl

"Ik kies heel bewust voor een kleinschalige manier van samenwerken in een team, zodat ik met hart en ziel kan zorgen voor de bewoners. Het leuke en uitdagende voor mij is dat ik de talenten van iedere bewoner wil waarderen en uitvergroten. Zo creëer ik een echt fijn thuis voor ze."

 

Roos – Begeleidster Ambulant
info@zorghuisalblasserwaard.nl

"Ik maak deel uit van een zeer betrokken team van collega's en het fijne is dat ik in de buitendienst mijn ei volledig kwijt kan en het werk is zeer afwisselend"

 

 

 

 

 

Brigitta  – Interieurverzorgster   
info@zorghuisalblasserwaard.nl

"Het is voor mij erg prettig om in het Zorghuis te werken, op een vaste locatie dichtbij mijn woonplaats. Het is ontzettend dankbaar werk, vooral door de band die ik inmiddels heb opgebouwd met de bewoners."

 

 

 

 

 

Paul – Begeleider Slaapwacht Wonen 
info@zorghuisalblasserwaard.nl

"Om naast mijn parttime baan in een grote instelling ervaring op te doen in een kleine zorginstelling, ben ik bij het Zorghuis terecht gekomen. Ik heb al jarenlang een passie voor deze doelgroep, hierdoor kan ik de bewoners met veel plezier en humor een echt thuisgevoel geven."

 

 

 

 

 

Niels – Begeleider Slaapwacht Wonen
info@zorghuisalblasserwaard.nl

"Naast mijn baan in een grote instelling kreeg ik de kans om ervaring op te doen in een kleine zorginstelling. Met kleinschaligheid ervaring op doen in een klein team kan mijn keuze in de toekomst zeker beïnvloeden."

 

 

 

 

 

Janneke – Administratief medewerkster
administratie@zorghuisalblasserwaard.nl

"Nadat ik een tijd werkte in een ziekenhuis kwam het Zorghuis op mijn pad.
Het leuke, bijzondere en uitdagende is toch wel dat we met een klein team deze organisatie goed neerzetten."